Overzicht in financiën geeft rust en ruimte.

Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Persoonlijke omstandigheden als samenwonen (trouwen), gezinsuitbreiding, ontslag, echtscheiding, overlijden partner (groot-) ouders, ziekte maar ook een overvolle agenda kunnen er toe leiden dat het financiële overzicht (even) zoek is. Slapeloze nachten zijn vaak het gevolg.

Vaak werkt het al verhelderend als iemand een keer meekijkt en meedenkt over de mogelijkheden tot verruiming van de inkomsten door bijvoorbeeld het aanvragen van toeslagen, subsidies, kwijtschelding of juist door te besparen op de uitgaven.

Kiaro Beheer helpt u weer orde op zaken te stellen waardoor overzicht wordt gecreëerd.

 

  • Particulieren
  • Zakelijk - Werkgevers / Arbodiensten
  • Zakelijk - Woningcorporaties
  • Zakelijk - Verenigingen

Particulieren
Vaste lasten als huur (hypotheek), gas-water-elektra, ziektekosten en overige verzekeringen moeten betaald worden. Daarnaast zijn er vaak nog zoveel andere rekeningen die dagelijks binnenkomen. En dan hebben we het nog niet gehad over de verjaardagen, kledinggeld, de dagjes uit en de feestdagen.

Lees meer...

Een budgetcoachingstraject verloopt via een vast stappenplan en vindt voornamelijk bij u thuis plaats. Daar ligt de (financiële) administratie en daar voelt u zich vertrouwd.

Kiaro Beheer werkt op een betrokken en respectvolle manier waarbij uw privacy is gewaarborgd.

Kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend)
Het eerste kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Samen brengen we uw situatie kort in beeld, wat de mogelijkheden zijn, hoe Kiaro u hierin kan begeleiden, met daaraan gekoppelde tijdsindicatie en kostenindicatie en wat uw verwachtingen zijn van Kiaro.

Lees meer...

Wanneer u een aanvraag voor budgetcoaching of ondersteunende begeleiding van financiële / administratieve zaken bij ons wilt aanvragen kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij maken dan graag een afspraak met u.

Wat doet Kiaro

"Kiaro Beheer staat u, als onafhankelijke partij met de nodige deskundigheid, graag bij"

Met een persoonlijke benadering en het streven naar maatwerk ontstaat voor u een goede balans tussen uw persoonlijke situatie  en de benodigde rust dat de financiële administratie van de onder bewindgestelde goed geregeld is.

Ga naar uw beheeromgeving

Ga direct naar uw beheeromgeving door te klikken op het Onview logo hieronder.

 

Neem contact met ons op

Kiaro Beheer & Organizing
Postbus 20
5160AA Sprang-Capelle
Nederland

T: 085 - 401 95 19
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.kiaro-beheer.nl